Kennismaken

OVER ONS


Links mondhygiënist Suzan Tchornobay, rechts tandarts Aren Polderman.

ONS TEAM


Mondzorg Koningskwartier bestaat uit een gevarieerd team van tandartsen, mondhygiënisten, (paro)preventieassistenten, tandartsassistenten en een receptionisten.

Iedere medewerker is uniek is in diens vakgebied. Wij zetten onze kennis en ervaring breed en gericht in. Wij stemmen af voor welke specialistische behandelingen u bij welke behandelaar op de beste plek bent. Niet iedere patiënt of behandeling is tenslotte hetzelfde.


MA – DI – WO – DO – VR          Aren PoldermanTandarts (BIG 29065090502)
MADI – WO – DOVR          Suzan TchornobayMondhygiënist
MA – DI – WO – DO – VR          Fleur Dumoleijn – Tandarts (BIG 19931882502)
MA – DI – WO – DO – VR          Arina de Lely – Bregman – Mondhygiënist
MA – DI – WO – DO – VR          Yvonne Pheifer Revenich – Preventieassistent / Tandartsassistent
MADI – WO – DOVR          Jamie van de Berg – Tandartsassistent
MA – DI – WO – DO – VR          Hanneke de Blok – Tandartsassistent
MA – DI – WO – DO – VR          Kim Romer – Preventie assistent / Tandartsassistent
MA – DI – WO – DO – VR         Milou Houtman – Receptionist
MA – DI – WO – DO – VR          Coby van Gammeren  – Interieurverzorgster
In 2009 zijn wij samen Mondzorg Nieuwerkerk gestart. Eén tandarts en één mondhygiënist. Onze visie was het bieden van persoonlijke zorg aan de patiënt. Daarbij stond preventie, het voorkomen van gebitproblemen, voorop.

Al gauw waren er zoveel aanmeldingen dat we een assistente moesten toevoegen aan het team. Na drie jaar, hebben wij de praktijk verbouwd. Vanwege de immer aanhoudende aanmeldingen van mensen die een tandarts en mondhygiënist zochten, zijn wij de samenwerking aangegaan met een tweede tandarts, die drie dagen binnen de praktijk ging werken.

Eind 2017 hebben wij de praktijk wederom verbouwd. Deze keer is het grondig aangepakt om ook in de toekomst te kunnen voldoen aan alle richtlijnen die ons door de overheid opgelegd worden. Venrooy tandtechniek heeft zijn tandprothetische praktijk bij ons op de verdieping gevestigd. De samenwerking tussen Venrooy en Mondzorg is hierdoor nog verder geïntensiveerd. Het team bestaat nu inmiddels uit 4 tandartsen, 2 mondhygiënisten, 4 preventie assistenten, 7 stoelassistenten, 2 baliemedewerkers en een praktijkmanager. Ook is er 1 dag in de week een fysiotherapeut die naast het uitoefenen van reguliere fysiotherapie ook patiënten met klachten aan het kaakstelsel helpt.

In 2021 zijn wij begonnen met het oprichten van Mondzorg Koningskwartier. Dit is vanaf de grond opgebouwd zoals wij het voor ogen hebben. In een energieneutraal gebouw willen wij de bewoners van zevenhuizen goede tandheelkundige zorg bieden en ruimte creeren voor specialismen die we in Nieuwerkerk niet kunnen bieden. Tevens bieden wij ruimte aan andere medische specialismen buiten de tandheelkunde.

Aren Polderman en Suzan Tchornobay