Van Vliet Fysio is nu Van Vliet Therapie!

17/06/2021
Logo-v-Vliet.jpg

De praktijk van Davey van Vliet heet sinds kort Van Vliet Therapie!

Naast Fysiotherapie kunt u bij Van Vliet Therapie o.a. ook terecht voor Osteopathie, Echografie, Kaaktherapie, PNE, Dry needling.

Visie op kauwen

Een probleem met de kaak kan een groot effect hebben op de kwaliteit van uw leven. De therapeut richt zich op de functie van de spieren/gewrichten rondom het hoofd, kaak en het nek-hals gebied, stress factoren, kwaliteit van het gebit, kauwgedrag en de lifestyle.

Omdat we in een tandarts praktijk Mondzorg Nieuwerkerk zitten kunnen we snel communiceren als er meer medische problemen zijn in het gebit/kaak systeem. Dan kan er snel doorverwezen worden. Dit betekent dat u snel door de juiste persoon behandeld wordt!

Een kaak-osteopaat nodig?

Bel of app voor een afspraak +31 (0)6-14475229

Davey van Vliet

https://vanvliettherapie.nl/

info@vanvliettherapie.nl